avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebare

Buna ziua tuturor,

Am o intrebare, in urma cu cateva luni am avut un accident minor intr-o parcare care a determinat deschiderea unui dosar de urmarire penala pe numele meu si care s-a solutionat dupa 3 luni cu NUP, ceea ce am inteles ca determina ca sa nu se scrie nimic in cazier si astfel acesta sa ramana curat. Prin urmare, exista vreun dezavantaj pentru mine pentru ca exista acest dosar de urmarire penala, chiar daca el a fost solutionat cu NUP? As aprecia orice explicatie, pentru ca nu inteleg cat de "grav" este ca el exista, sau cum m-ar putea dezavantaja in viitor.

Va multumesc tuturor anticipat!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:58, 18 Septembrie 2009
NU exista nici un dezavantaj. Sunteti curat.
Va multumesc!
In situatia pe care o mentionati nu exista niciun fel de problema pentru dvs.Nu se vor face mentiuini in cazierul dvs.judiciar.
Daca procesul penal inceteaza conf.art18/1 c.pen. si veti lua o amenda administrativa care va fi trecuta in cazier,dar aceasta nu inseamna ca aveti cazier judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt produse dintr-un supermarket ContSters367295 ContSters367295 Am primit o ordonanta,de neinceperea urmarilii penale,as dori sa stiu in cati ani voi fi curat adica fara cazier judicial. Mentionez ca nu am atecedente ... (vezi toată discuția)
Dosar penal classicsoul77 classicsoul77 Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale. De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie la volan alecspc alecspc Buna ziua, nu sunt un consumator de meserie, beau doar la ocazii si f putin, asadar intr-o seara cand am fost la rude la tara am consumat ceva bere si gin. ... (vezi toată discuția)