avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bani joc online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bani joc online

Buna ziua! Am si eu o intrebare, va rog mult sa ma ajutati. Am jucat un joc online, unde mi s au solicitat bani. Dupa ce am incarcat cateva conturi cu anumite sume de bani, fara a mi oferi o explicatie, adminul jocului mi a blocat toate conturile. Desi in mesajul pe care mi l a trimis imi spune ca acele conturi sunt suspendate pentru 7 zile, dupa ce i am trimis un email, acesta mi a raspuns ca, de fapt, le a blocat permanent. Interesant este faptul ca numai conturile cu bani pe ele mi le a blocat, nu si pe cele free. Desi am avut nenumarate discutii cu adminul jocului, rezolvarea nu a fost una favorabila. va rog sa mi spuneti daca acest tip de fapte intra sub incidenta vreunei legi si ce pot face in sensul acesta. Doresc fie recuperarea banilor, ceea ce cred ca va fi mai greu, fie repunerea in functiune a conturilor respective, sa pot juca mai departe. Exista vreun cadru legal care sa reglementeze acest fel de probleme? Ma gandesc ca, desi este un mediu virtual, banii au fost reali. va multumesc anticipat pentru orice fel de raspunsuri si sunt convinsa ca ma veti ajuta. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters100701 , utilizator 17:30, 6 Aprilie 2017
Banii s-au dus in contul unei persoane fizice? Ati achitat in baza unei facturi fiscale? Incercati sa dati mai multe detalii. Jocul este adminsitrat de o persoana, dar banuiesc ca nu acea persoana beneficiaza si de incasari. Ar trebui sa existe o companie care sa emita facturile si sa detina platforma online.
Nu am decat chitantele de pay safe. Exista o sectiune pe acel joc, unde intri si te redirectioneaza catre locul unde se fac platile.Alte plati se fac prin SMS.
Va rog, chiar nu ma poate ajuta nimeni? Sa merg sa depun o plangere la politie? Mediul online nu este supus legislatiei?
Daca faceti plangere sunt slabe sanse sa fie rezolvata. Ganditi-va ca oricat de subtire ar fi clatita, ea are mereu doua fete: faptul ca ati dat bani nu este egal cu permisiunea de a abuza serverele si regulile de joc.
Pai ideea e ca nu le am abuzat in vreun fel. Am jucat in acelasi mod in care jucam si pana sa bag banii.Dati mi o solutie, o idee, orice, va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz joc online pinkys pinkys Buna Ziua, Joc un joc pe internet, un joc ce anunta a fi \"free\" insa facilitatile necesare jocului costa. Dupa ce am cumparat prin plata cu card-ul ... (vezi toată discuția)
Teapa internet sergiurazvan sergiurazvan Buna tuturor! Am o intrebare pentru dumneavoastra, care poate o sa vi se pare ciudata sau total aiurea, dar as dori sa aflu un raspuns, totusi. Am varsta ... (vezi toată discuția)
Îngrãdirea libertãþii de exprimare - dreptul la petiþionare dienuta2000 dienuta2000 Sustinerea echipei ce a pus bazele jocului online CONQUIZTADOR, demisa incorect si unilateral 01/05/2008 13:01:10 destinatar: Pro TV SA Solicitam Pro ... (vezi toată discuția)