avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria CRDS
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria CRDS

Buna ziua ,eu sunt cetatean roman dar cu domiciliu in strainatate,el cetatean turc,spuneti-mi va rog putem sa ne casatorim in Romania? Daca ne casatorim in Turcia dupa putem inregistra casatoria si la ambasada romaniei? Dupa casatorie sotul turc ma va putea insoti in europa fara viza?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:08, 6 Aprilie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- casatorie cetatean turc roxanaandrei77 roxanaandrei77 Buna ziua doresc cateva informatii va rog mult in legatura cu casatoria. Ma casatoresc cu un cetatean turc la primaria sectorului de care apartin.Din diferite ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)