avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... conducere fara permis ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

conducere fara permis ...

Buna ziua , conduceam autoturismul personal pe un drum necirculat(fost industrial ) unde am fost oprit de o patrula de la rutiera . Am recunoscut ca nu am permis si au intocmit la fata locului procesele verbale . Am terminat sc de soferi , am trecut ex toretic iar cel practic urma sa l am luna viitoare . Doresc sa stiu la ce sa ma astept mai departe ..
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:10, 19 Februarie 2024
Buna seara, in conditiile descrise, puteti fi condamnat cu suspendare sau sa obtineti amanarea aplicarii pedepsei. Ar fi bine sa fiti asistat de un avocat in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)
Am fost prins conducând fără permis, având lângă mine soția gravidă, cu stare de rău, iar acum trebuie să mergem la poliție să dăm declarație. ce pot păți? A21zi A21zi Bună ziua.in martie am fost prins de poliția de frontera conducand fara permis,pe un drum intre doua sate.au făcut o constatare in care scrie ca soției ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul fara permis Ana_M9 Ana_M9 Buna ziua Am urmatoarea speta: 1. Inculapata denumita\"x\" in varsta de 24 de ani a condus un autovehicul-ul fara permis de conducere a unei prietene ... (vezi toată discuția)