avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate turism

Bună seara,

Încep prin a spune ca sunt absolut nou în acest domeniu cu experiență 0.
Dețin un teren de aproximativ 500 de metri pătrați în Eforie Nord intravilan și doresc să inițiez o afacere finanțată prin Fonduri Europene pentru Start-UP. Din câte am înțeles există un proiect în curs de aprobare care finanțează tinerii întreprinzători care se află la început de drum în diferite domenii, prin care și turismul.
Ideea mea este următoarea:
Pe spațiul mai sus menționat sa construiesc 8 / 10 cabane din lemn pe 4x4 în scopul închirierii acestora de către turiști pe timpul verii.

Problema este ca nu am nici cea mai mică idee de unde aș putea să încep, cum am anticipat sunt la început de drum.
Am încercat sa obțin un credit de la bancă pentru acest proiect și răspunsul a fost negativ (am nevoie de cel putin 2 bilanțuri contabile pe care să execute o analiza) și eu sincer nici societatea nu am creato.

Întrebare:
- Există posibilitatea de a obține fonduri Europene pentru Start-UP în turism societatea fiind nouă, dacă da cum ?

Doresc cât mai multe sfaturi constructive, vă rog !

Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: IancuMario , utilizator 23:25, 6 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene BogdanCos BogdanCos Buna ziua: De ceva vreme tot lucrez la un proiect, pentru infiintarea unei firme, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile (start-up). Proiectul meu se ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Finanțare educațională Costina Babanau Costina Babanau Bună seara, Mă tot gândesc de vreo 2 ani cum sa fac sa deschid un centru educațional menit să ajute persoanele defavorizate. Locuiesc de aproape 13 ... (vezi toată discuția)