avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie terasa lemn informatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie terasa lemn informatii

Buna seara,

Am achizitionat de la dezvoltator o casa noua cu terasa din lemn, dupa ce s-a finalizat cumpararea ei am observat ca nu am autorizatie pentru terasa. Cum pot obtine autorizatie pentru terasa tinand cont ca vecinul de langa mine nu imi da ok-ul.

Mentionez ca terasa este pe laterala casei si o parte a ei este prinsa de casa si cealalta de gard, terasa are 3 latime si de la terasa pana in casa vecinului sunt cca. 3,5m, vecinul nu a construit inca casa si are doar o fundatie turanta acum cativa ani. Terasa este facuta integral din lemn inclusiv stalpii de sustinere.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: blastwave , utilizator 16:11, 8 Aprilie 2017
Buna ziua,
Va trebui sa va judecati cu vecinul.
Adica sa solicitati instantei sa emita o hotarare care sa tina loc de acordul acestuia sau sa-l oblige pe acesta sa-si dea acordul.
Buna ziua,

Daca atasez cateva poze va ajuta mai mult?

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie reparatie gard gogutu85 gogutu85 Buna ziua, doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Anexa gospodareasca aleee_h aleee_h Am construit o copertina din lemn in lateralul si putin in spatele casei,pentru a depozita lemnele, fara fundatie, acoperita cu fasi de tabla, fara ... (vezi toată discuția)
Acoperisul unei anexe peste gardul comun radupe radupe Buna ziua! Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare si sa va multumesc pentru timpul acordat! Detin o locuinta P+M construita in 2008,aflata cu zidul lateral ... (vezi toată discuția)