avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Depunere numerar in banca sotie administrator
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Depunere numerar in banca sotie administrator

Buna ziua,
imi spuneti va rog ce parere aveti despre speta urmatoare: Sotia administratorului depune numerar in banca...in loc de administrator. Sotia nu figureaza in actul constitutiv al societatii si nici nu este angajata. S-ar putea sa avem probleme din asta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: p_orsyka , utilizator 12:37, 12 Aprilie 2017
Trebuie să faceți un contract de împrumut în care se vor stipula: suma împrumutată, modalitatea și data de restituire a sumei /cu datele scadente în cazul în care restituirea sumei se va face eșalonat.
În contabilitatea firmei suma se va înregistra în creditori diverși-cont 462, cu analitic distinct.
Citiți și :
www.avocatnet.ro/content/art...


www.avocatnet.ro/content/for...
Dar nu este vorba despre imprumut asociat, ci depunere numerar din vazari, din casa. Numai ca s-a dus sotia administratorului sa depuna banii in banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut firma de la persoane fizice kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O societate poate imprumuta de la 3 persoane fizice cate 10.000 euro? Multumesc! (vezi toată discuția)
Imprumut acordat de actionar societatii Cata_68 Cata_68 Un actionar semnificativ al societatii acorda imprumut purtator de dobanda societatii. Se poate folosi contul 4551 - Actionari/asociati-conturi curente? ... (vezi toată discuția)
Legi aplicabile pentru: imprumutul intre doua societati ContSters109653 ContSters109653 Am in grija o societate care a imprumutat de la un alt SRL 50.000 ron.Transferul de numerar s-a facut prin banca. Nu exista nici un contract de imprumut intre ... (vezi toată discuția)