avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestrat si lovit in supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestrat si lovit in supermarket

buna ziua, azi 12 aprilie, in jurul orei 12:30 dupa amiaza ma aflam in Kaufland Constanta, am mancat in magazin un rulou cu mere in valoare de 1.79 RON si, din greseala, am uitat ambalajul pe un raft in timp ce cautam alte produse.
dupa ce am platit la casa tot, in afara de ruloul de mere de care uitasem din moment ce nici ambalajul nu il mai aveam in posesie, am fost acostat de un agent de paza, mi-a cerut bonul, i l-am dat si mi-a spus sa merg cu el.

am refuzat si a inceput sa tipe la mine, sa ma impinga, a tras de mine 1-2 minute in vazul tuturor,in timp ce tipam "CHEMATI POLITIA", pana a reusit sa ma bage prin intrarea angajatilor. am fost tarat intr-o camera din spate in timp ce tipam "CHEMATI POLITIA". acolo am fost intrebat ce am furat, nici nu mai stiam de rulou, am spus ca nu stiu si am fost lovit in fata si impins in perete violent. nu am nici o urma pe fata, dar ma doare capul si am un tiuit in urechi.

am fost injurat si amenintat, i-am spus ca ce a facut este ilegal, mi-a spus ca nu am cum sa dovedesc ca am fost lovit. intre timp a venit un coleg care a gasit ambalajul si mi l-au aratat. am spus ca da, am mancat ruloul ca era cald si imi era foame. mi-au spus ca trebuie doar sa platesc si ca pot sa plec.

inteleg ca probabil constituie furt ce am facut eu, dar au voie sa ma sechestreze pentru un rulou de 1.79 RON ?

mi s-a spus ca poate kaufland sa ma dea in judecata pentru furt.

daca decid sa ii dau judecata pe kaufland, firma de securitate si pe gardian o sa trebuiasca sa platesc amenda pentru furt?

Sunt extrem de sarac, din pacate, si nu imi permit amenda. oare e bine ca am scapat fara?


Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radutz , utilizator 09:06, 17 Aprilie 2017
hotumattua a scris:

Stii cat costa un avocat?


Pentru astfel de cazuri sociale exista avocatul din oficiu!

Trebuie doar sa dovedeasca ca a mancat de foame un rulou in supermarket iar judecatorul ii va acorda clementa. Atentie, ruloul fiind cald judecatorul va izbucni in plans la auzul povestii!

Astfel va apare jurisprudenta pe care o vor putea folosi cei care sunt uituci, mananca prin magazine si se gandesc apoi sa dea magazinul in judecata pentru violenta supermarketiala!

Ma gandesc, ar fi dat KFL in judecata daca ruloul ar fi fost rece?:hm:

Agentii de paza trebuiau sa cheme politia la cererea userului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Aprilie 2017
cyan, moderator
Ai scapat usor. Acum vezi-ti de viata si nu mai fi asa uituc.
Ai scapat ieftin. Pe viitor incearca sa mananci inainte de-a intra intr-un supermarket.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt 2 mere. grav! asdfghjkl asdfghjkl As dori o opinie. La iesirea din magazin cu autoservire (Kaufland) am fost oprit pt a fi recantarite 1 kg mere, iesind cu 300 gr. in plus. Eu le cantarisem ... (vezi toată discuția)
Au voie agentii de paza si protectie la perchezitie corporala? olteanudaniela olteanudaniela Buna ziua am cateva intrebari care as dori,daca se poate sa imi raspundeti.Locuiesc vis-a-vis de unul dintre lanturile de supermarketur Kaufland, vizitez ... (vezi toată discuția)
Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)