avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli judiciare

Buna seara! As dori sa aflu daca, in cazul unei contestatii impotriva ordonantei procurorului de clasare, se impun cheltuieli judiciare reclamantului, fara sa i se aduca la cunostinta concret ce cheltuieli s-au facut de catre parchet. Reclamantul, fara sa se faca vinovat de ceva, trebuie sa plateasca fara sa stie ce anume? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 16:17, 18 Aprilie 2017
Va multumesc mult pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la decizie procuror de clasare dosar penal Diamandi Diamandi Sunt reclamant intr\'un caz cu doi samsari. Politistul de caz a propus clasarea, el nevrand sa ia ca probe inregistrarile audio din care reiesea clar ... (vezi toată discuția)
Plangere depusa gresit in instanta Anatol2017 Anatol2017 Nu sunt de formatie jurist. Am inceput sa itesc de o vreme codul penal si codul de procedura penala. Am facut o plangere penala unui expert. Procurorul de caz ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)