avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... arhive carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

arhive carti de munca

Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ?
Bună seara mama mea a lucrat în ani 1966/1968,La drumuri și poduri în petroșani,la peștera boli și cariera bănița și nu a luat ani lucrați cum poate intra in posesia unei adeverințe de vechime mulțumesc.!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Postati denumirea exacta a acelei intreprinderi ...
Bună ziua, ași dori și eu locația, arhivei, adresă de e-mail, a : S. N. I. M. J. S. A. Societatea Națională de închideri Mine Valea jiului S. A. Vă doresc o zi frumoasă Mulțumesc.!
Bună ziua Vreuau cartea de muncă de la fostul ICRAL HERASTRAU sect. 1 nu mai găsesc adresa am lucrat în anul 1976. Vă mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2022
Bratu Gheorghe, utilizator
Întrebați la Administrația Fondului Imobiliar

[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Arhiva acm 4 Cosmin Podaru Cosmin Podaru Buna ziua. Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine. As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)