avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... arhive carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

arhive carti de munca

Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ?
Ar fi bine sa postati si la ce societate.

Toma Teodoru a scris:

arhiva Energoutilaj se afla Tirgoviste

Bună seara unde as putea gasi arhiva cãrți de muncã centrala de constructii montaj nr 7 București din 1978
Pe data de 1 martie 1977 întreprinderile de construcţii-montaj nr. 1, 4, 5, 6 şi 7 din subordinea Centralei de construcţii-montaj Bucureşti, cu sediul în municipiul Bucureşti, si-au încetat activitatea si se înfiinţează grupurile de şantiere de construcţii-montaj nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 şi 8, cu sediul în municipiul Bucureşti.

Intrebati aici
[ link extern ] /

sau

aici
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va rog , am lucrat la alimentara in anul 1981 bucuresti. Nu stiu unde sa ma adresez pentru perioada lucrata acolo. Am nevoie pentru a iesi la pensie . Multumesc
Cum se numea acea intreprindere :? Cumva ICL?

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Arhiva acm 4 Cosmin Podaru Cosmin Podaru Buna ziua. Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine. As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)