avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... arhive carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

arhive carti de munca

Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ?
Bună ziua. Am lucrat la Mătasea Populară, str Popa Nan București, 1986- 1987 și Borangicul de pe Calea Vitan București între anii 1987- 1994. Va rog sa ma ajutați cu un sfat, unde pot merge pt adeverințe de vechime? Mulțumesc.
Sinatex este moștenitoarea Întreprinderii Mătasea Populară. Fabrica a fost privatizată în 1999.

Arhiva Sinatex
[ link extern ]

Intreprinderea de matase “Borangicul” - intrebati la ONRC cine a fost lichidatorul societatii. Luati legatura cu acesta sa va spuna daca stie unde se afla arhiva.
Bună seara! Am lucrat la Sc Nova Invest SRL Satu Mare. Îmi puteți spune unde găsesc cartea de munca . În 2002 am plecat în străinătate și cartea mea de munca a rămas acolo. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
iulia_u, utilizator
Incercati la ITM Satu Mare
Am pierdut carnetul de munca și nu pot să mă pensionez. Am 66 de ani. Cum să fac să mă pensionez?

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Arhiva acm 4 Cosmin Podaru Cosmin Podaru Buna ziua. Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine. As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)