Sunt un cetatean roman in uk unde am cunoscut in urma cu aproximativ 2 ani o cetateana poloneza cu care intentionez sa ma casatoresc,dar apare o problema si ramane insarcinata dar nu cu mine.Daca voi face nunta voi putea in viitor sa am surprize neplacute cu tatal natural al copilului?Tatal natural al copilului este unul din superiori ei de la locul de munca si momentan nu stiu daca are cunostinta despre viitorul copil.Precizez ca eu accept si copilul chiar il recunosc,il cresc,fara nici o pretentie,orice daca trebuie dar nu doresc nici un fel de complicatii sau scandaluri in viitor.
Ce ma sfatuiti sa fac?Eu sunt o persoana corecta si doresc liniste si pace in viata mea de aceea ma aflu in aceasta situatie in fata faptului implinit.
Ar fi interesant de stiut daca logodnica a recunoscut aventura inainte sa stie ca e insarcinata sau nu, ar da o nota asupra onestitatii ei. Greseli face toata lumea, dar daca a recunoscut numai cand nu a avut incotro, atunci inseamna ca ar fi continuat sa va minta ani de zile fara remuscari ca v-a facut sa cresteti copilul altcuiva. Asta ca sa va ajute sa va clarificati in privinta dubiilor.
Eu va zic asa dupa propria mea experienta. Sunteti indragostit de femeia asta? O iubiti extrem de mult? Daca da, atunci ramaneti cu ea si cresteti copilul, fiindca o sa regretati daca va parasiti cea mai mare iubire a vietii dumneavoastra. Daca nu o iubiti chiar atat de mult, atunci mai bine nu. Un copil este o legatura destul de puternica intre doi oameni. Daca afla de el, s-ar putea ca seful sa fie permanent parte din viata dumneavoastra. Probleme legale nu puteti avea, dar probleme sufletesti da. Deci, pana la urma va intreb asa. O iubiti atat de mult pe femeia asta incat sa acceptati faptul ca alt barbat s-ar putea sa faca parte din viata voastra de familie in viitor?
Te sfătui (pe lângă toate complicațiile birocratice ce pot apărea) sa îți vezi de viata ta și las-o. De ce vrei sa te căsătorești cu cineva în care nu ai încredere? Vrei sa fii umilit toată viata? (pana te va părăsi... Ca va veni și acel moment!). Maturizează-te dpdv emoțional și închide cât mai poți aceasta relație care nu îți face decât rău. Eu vad doar disperarea ta de a nu o pierde. Faci orice compromis numai sa ramai cu ea. Și cine e ea? Una care și-o trage cu șeful neprotejat, iar când o prinzi se victimizează ca nici una din ele nu a scăpat... Fii bărbat! Nu îți asuma problemele altora! De ce ai vrea sa crești copilul unui alt bărbat și a unei femei ușoare? Cauta pe altcineva care sa merite toată iubirea ta și care îți va raspunde cu dragoste, cu care sa nu îți fie frica sa pleci în delegații.
PS - gândește-te la următorul scenariu: te însori cu ea, copilul îl trece pe numele tău, aventura cu șeful ei va continua la nesfârșit, tu te atașezi tare de copil și peste 5, 10...15 ani ii spune lu șeful, te părăsește, ramai singur, fără femeie, fără copilul care l-ai crescut, deprimat și îmbătrânit. Șansele de ati reface viata sunt mult mai mici de atunci acum.
SUCCES!
Privește partea pozitivă. De fiecare data când se va culca cu un bărbat vei afla pt că femeia nu se protejează. Părerea mea e ca vei avea foarte mulți copii. Șefii se impun mereu.