avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dubii in privinta casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dubii in privinta casatoriei

Sunt un cetatean roman in uk unde am cunoscut in urma cu aproximativ 2 ani o cetateana poloneza cu care intentionez sa ma casatoresc,dar apare o problema si ramane insarcinata dar nu cu mine.Daca voi face nunta voi putea in viitor sa am surprize neplacute cu tatal natural al copilului?Tatal natural al copilului este unul din superiori ei de la locul de munca si momentan nu stiu daca are cunostinta despre viitorul copil.Precizez ca eu accept si copilul chiar il recunosc,il cresc,fara nici o pretentie,orice daca trebuie dar nu doresc nici un fel de complicatii sau scandaluri in viitor.
Ce ma sfatuiti sa fac?Eu sunt o persoana corecta si doresc liniste si pace in viata mea de aceea ma aflu in aceasta situatie in fata faptului implinit.
Cel mai recent răspuns: marian200089 , utilizator 11:55, 27 Aprilie 2017
aveti dubii, deci oscilati intre ratiune si pasiune. ascultati ratiunea si NU VA CASATORITI ACUM. pueti trai inmpreuna un timp si vedeti cum va decurge, daca pasiunea se va mentine ori va urca de nivel. cel mai probabil e ca se va raci. de obicei casatoriile hotarate in pripa sfarsesc rau. stiti ca in Marea Britanie casatoriile sunt complicate de desfacut? dati-va ceva timp inainte de a hotara ceva, minim un an.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2017
cuziamusia, utilizator
hotumattua a scris:

Ce incepe bine, se sfarseste rau, ce incepe rau, se sfarseste si mai rau. Murphy.

Ce nu incepe, e bine pana nu incepe. Probabil tot Murphy.

Las-o si fugi!

Din punctul meu de vedere cel mai important intr-o casnicie este increderea.
Orice farama de neincredere duce la sfarsitul casniciei.
Mai bine renunta, o persoana care este intr-o relatie cu cineva si cedeaza alteia nu poate fi considerata de incredere.
Incredere, cel mai important aspect dintr-o relatie si casnicie.

Vezi-ti de viata, e plina lumea de femei, e valabil si in cazul in care barbatul este cel care inseala.

Las-o si fugi!

Fii un domn, multumeste-i pentru clipele minunate petrecute impreuna si ureaza-i toate cele bune in viata de mamica.

Anunta-l si pe sef si pe sotia sefului ca mai au un copil!;)
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si doresc sa fac putin mai transparenta situatia.Ea a recunoscut ca a fost "obligata" sa intretina raporturi sexuale impreuna cu alte doua colege din acelasi departament cu care era in acea delegatie si de fapt toate cele trei au impartit camera cu alti 3 sefi superiori ierarhici din acelasi departament,adica cei 3 sefi impreuna cu ele au baut ceva alcool apoi ei sau oferit sa le conduca pana la usa si au intrat cu ele si fiecare a prins ce a putut schimband apoi intre ei prada.
Din discutiile mele cu celelalte colege dar si cu altele din alte departamente am inteles ca si celelalte au patit ceva la fel dar au fost si altele care au dorit acest lucru chiar daca sunt casatorite sau au famili cu copii.Toti trei superiori sunt casatoriti si au 2 copii,3 copii si 5 copii si toti stau ca si noi in casa inchiriate,nu au o situatie financiara stralucita deoarece toti trei impreuna cu sotiile lor frecventeaza in weekend barurile si cheltuiesc o suma destul de mare pe distractie iar salariile lor cu ajutorul primit de la stat nu este foarte mare in comparatie cu salariile noastre eu+ea.
Astazi a anuntat angajatorul ca este gravida si au inceput deja glumele intre fete ca oare cine este tatal copilului,eu am discutat astazi cu toti superiori sa aflu ce sa intamplat dar spre uimirea mea nimeni nu stie nimic sau nu isi mai aminteste ca au fost bauti sau ca a trecut mult timp de atunci.
Tin sa va multumesc inca o data pentru sfaturile pe care le-am primit de la dumneavoastra si sunt 90% hotarat sa anulez casatoria chiar daca voi pierde banii pentru locatie+meniu+decoratiuni si celelalte platite deja dar nu stiu cum sa anunt toti invitatii ca nu voi mai face nunta.
Concluzia este ca eu o iubesc,ea zice ca ma iubeste,dar eu am conditionat ca faptele sunt cele care dovedesc nu vorbele.Nunta nu mai fac asta este clar dar nu stiu cum ar trebui sa gestionez situatia pana la capat.
Toata viata am incercat sa fiu o persoana cu demnitate,cu caracter si cu o educatie buna,nu stiu cum as putea sa nu o fac sa sufere sau sa fie deprimata sau sa se intample ceva cu ea sau cu copilul ei.
Acum seara am pregatit o cina romantica si o voi anunta ca am hotarat sa anulez nunta si sa incercam sa gasim impreuna solutii cum sa anuntam invitatii ca nu mai ne casatorim "cel putin nu acum".
Daca cineva dintre dumneavoastra imi poate recomanda vreo carte sau ceva care sa ma faca sa inteleg de ce femeile gandesc diferit ca barbatii si ce asteptari au ele de la barbati sau ce ar putea sa le deranjeze la barbati.
Va multumesc inca o data pentru raspunsuri si aveti respectul din partea mea.
Cu stima benito
Fara sa va suparati dar am impresia ca dvs sunteti priviti cu inocenta situatia. Va puteti incadra cu usurinta in categoria "viata bate filmul".
De ce gandesc femeile diferit sau cum gandesc este un mister neelucidat de la crearea lumii iar cine va deslusi cu adevarat acest mister va primi premiul Nobel.
In schimb cu barbatii este simplu de tot, cum si ce gandesc.
In locul cartilor va recomand filmul "Ce isi doresc femeile" cu Mel Gibson in care veti descoperi pe langa ce isi doresc si cum gandesc. Va atrag atentia ca majoritatea filmelor sunt fictiuni, doar unele fiind inspirate din viata reala.
Cat despre prietena polineza parerea mea este ca la cina romantica sa o indrumati catre politie sa faca o reclamatie pentru viol, eventual si celelalte colege sa procedeze la fel, iar dvs sa va vedeti de viata. Cine a inselat va mai insela. Sfaturile pe care le-ati primit sunt multe din partea unor femei cu copii care au fost inselate de catre sotii lor, vorbesc din proprie experienta. Din partea puteti sa procedati cum doriti, dvs sunteti cel care va decideti viitorul. Iar daca va vedeti viitorul alaturi de o femeie care v-a inselat in timp ce erati impreuna si a mai si ramas gravida cu alta persoana este problema dvs. Succes la masa romantica si luati hotararea cea mai buna. Femei se gasesc asa cum se gasesc si barbati, trebuie avut rabdare, fluturii din stomac trec si se feansforma in altceva. Si dupa aia stai si te uiti la ei si te gandesti ca ai luat o hotarare gresita.
Cum sa faci sa nu sufere, ea sau viitorul copil??? Am citit bine? Asta ar trebui sa fie ultima ta preocupare! Singurul avantaj pe care l-ai avea, daca o vei lua de sotie, este ca niciodata tatal natural al copilului n-ar putea sa-si revendice fiul. Pentru ca nu se stie cine din cei 3 este. P.S. Desigur, in viitor chestia se va repeta. Daca nu cu seful (sefii), chiar si cu un egal sau subaltern. Sau, pur si simplu, cu un alt barbat.

Alte discuții în legătură

Sotia mea a comis adulterul georgeln georgeln buna seara, Ma numesc George, povestea este destul de tragica; ieri am descoperit ca sotia mea (cu care m-am castorit in urma cu 5 ani) a comis acest ... (vezi toată discuția)
Sarcina nedorita de tata dunncan dunncan Buna ziua , ce sa intampla in cazul unei sarcini survenite in urma unei aventuri sexuale , si madama respectiva vrea sa o duca mai departe desi eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap de femeia care imi hartuieste familia ContSters158242 ContSters158242 Am doi copii si un sot care imi tot promite ca nu o mai cauta pe fosta lui amanta Laura. Este un tata minunat si un sot bun, dar aceasta femeie il cauta in ... (vezi toată discuția)