avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Banconat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Banconat

Buna seara! Mi s-a retras o suma de bani după card. Știu locul și data extragerii. Eu am card la BCR, bancomatul de pe care s-au extras banii e de la banca Raiffeisen. Puteți să îmi spuneți cât timp de păstrează filmările video, și unde trebuie să merg că să pot să cer vizionarea acestor înregistrări având în vedere că bancomatul este de la o alta bancă fata de cea la care am cardul? Credeți că am vreo șansă să văd videourile?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena055 , utilizator 22:00, 26 Aprilie 2017
de interes aici (postarea consilierului juridic freeelis): www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii
Multumesc pentru răspuns! As dori să știu și dacă am vreo șansă să văd imaginile video de la bancomat având în vedere că banca este alta fata de cea la care am contul deschis. Multumesc!
Din păcate nu aveți posibilitatea, iar în caz că depuneți vreo cerere va fi respinsă. Însă este posibil accesul la fișierele video, prin cererea organelor judiciare menționate de art. 30 Cod procedură penală. Banca BCR al cărei client sunteți ar putea cere materialul video dacă există protocol de colaborare între BCR și Raiffeisen, dar tot nu aveți posibilitatea de a vedea filmarea. Entitatea bancară, dacă există vreo suspiciune de săvârșirea vreunei infracțiuni pune înregistrarea video la dispoziția organului judiciar.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari bancomat Laurentiu Dragos Laurentiu Dragos Aveti idee cat timp sunt pastrare inregistrarile la bancomat? De exemplu, daca am extras acum o luna, de la 2 ATM-uri, bancpost si reiffeisen, se mai pot gasi ... (vezi toată discuția)
Card de credit ContSters22096 ContSters22096 am avut un card de credit, am utilizat limita de credit si nu mi-am achitat toate sumele retrase. acum banca m-a dat in judecata...mentionez ca am retras banii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)