avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Calendar cu taxe - PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Calendar cu taxe - PFA

Buna ziua!
Am inteles ca dupa infiintarea unui PFA si depunerea declaratiei 220 va urma sa primesc prin posta de la ANAF o lista cu perioadele trimestriale in care va trebui sa platesc impozitul pe venit si cass. As dori sa stiu daca acest lucru este adevarat sau voi fi nevoit sa merg pana la ANAF sa aflu aceste informatii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:16, 27 Aprilie 2017
Da, veti primi acasa decizia respectiva dar e bine sa mergeti si la ei sa cereti o copie dupa ea daca cumva, din diferite motive, nu ajunge la dumneavoastra in timp util.
Termenul de plata la impozitul pe venit si contributiile sociale este 25 a ultimei luni din fiecare trimestru in afara de ultimul trimestru din fiecare an in care ultima data de plata este ceva mai devreme si se stabileste in fiecare an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii si plati pentru pfa Califa Califa Buna seara. Detin pentru prima dată Pfa si nu stiu cum trebuie să plătesc si ce trebuie sa plătesc dupa începerea activității? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Impozit pe venit si cass din venitul pe chirie Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Vrem sa dam cu chirie un apartament in Bucuresti. Impozitul pe venitul din chirie cat si CASS - cine mi le stabileste - circa financiara de ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale pfa domuta domuta sunt un pfa infiintat in urma accesarii masurii 112. Ce obligatii financiare am? Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)