avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... A primit vreun pensionar,efectiv, cei 520 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

A primit vreun pensionar,efectiv, cei 520 lei-indemnizatie- sau sunt doar vorbe?!

Buna seara!
Am si eu doua intrebari.
1. Ati auzit ceva, stiti ceva, a primit vreun pensionar acei 520 de lei in mana ,ca indemnizatie sociala, asa cum au promis multi, in frunte cu ministrul muncii?!
2. O doamna de la o Casa de Pensii spunea(e pe Youtube) ca pensionarii cu indemnizatia de 520 lei vor beneficia de majorarea punctului de pensie-deci vor primi o pensie ceva mai mare, peste cei 520lei- deoarece la acestia s-a marit nu stiu ce(prin trecerea de la 400 la 520 lei), in vreme ce pensionarii care primeau 400 lei, nu beneficiau de major. pct. pensie.
Este adevarat?
Va multumesc.
Bună ziua.

Vă pot confirma că bunica soției mele, care trăiește la țară (într-o localitate din vecinătate de București) a primit pensia majorată, de la 400 lei la 520 lei. Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea punctului de pensie și pensia minima de 520 lei CYBORG CYBORG Buna seara! O doamna de la Casa de Pensii din Bucuresti spunea la televizor ca chiar daca creste punctual de pensie, pensia minima de 400 lei nu va ... (vezi toată discuția)
Pensia sociala anyka49 anyka49 Buna ziua, avand in vedere ca de la 1 martie 2017, nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari este de 520 de lei. mi-e nu mi s-a dat aceasta ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei minime din programul psd-minciuna!!! CYBORG CYBORG Buna ziua! Citesc astazi, 5 ianuarie 2017, cu stupefactie si groaza, undeva pe Internet: “Precizăm că în cazul acelor pensii care au cuantumul lunar al ... (vezi toată discuția)