avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale audiovizual
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

audiovizual

Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana juridica. Mentionez ca sediul societatii este la domiciliul meu. Este corect sa platesc de doua ori aceeasi taxa?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 14:26, 23 Septembrie 2009
Stiu ca o firma careia ii tin contabilitatea , a depus la CEZ o notificare in care anunta ca nu are receptoare radio si nici aparate TV , si nici nu plateste taxa radio-tv !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru servicii de radiodifuziune crysenc21 crysenc21 Buna ziua, pe adresa societatii unde sunt administrator a venit o notificare de plata a taxei de radiodifuziune pentru perioada martie-decembrie 2008? ... (vezi toată discuția)
Taxa de radiodifuziune pt. persoane juridice mihacireasa mihacireasa Am primit astazi un telefon la firma de la o doamna care cica suna din partea Serviciului de Radiodifuziune si imi zice ca societatea noastra are de platit ... (vezi toată discuția)
Taxa radio - felicitari! traiasca avocata de la cluj! Dana Marin Dana Marin [b]Felicitari doamnei avocate de la Cluj ca ne-a salvat de cosmarul taxei radio![/b] De-abia azi am aflat, cautind subiectul pe Google. Eu am platit in ... (vezi toată discuția)