avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme fatada bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme fatada bloc nou

Buna ziua, am achizitionat prin programul Prima Casa cu apartament nou intr-un complex rezidential in 2014. Blocul are 9 etaje si o terasa retrasa, iarna trecuta s-a infundat scurgerea de la terasa si apa a ricosat in peretele exterior al apartamentelor de la et 8 si 7 provicand pagube in interiorul apartamentelor. Am vorbit cu administratorul si dezvoltatorul au vazut avariile , au fotografiat si au promis ca se va remedia problema fatadei cand se va incalzi,insa acum nu se mai tin de promisiune. Fatada blocului este afectata a si cazut o parte din ea. La nivelul superior al terasei se observa si alte probleme tehnice din constructie la nivelul fatadei. Ce putem face noi ca propietari, exista o garantie pentru exterior. In baza carei legi putem actiona. Nu a fost semnat un proces verbal de predare primire al apartamentelor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 15 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Conform dispozitii in vigoare,reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
In cazul in care asociatia de proprietari a fost parte intr-un raport juridic de executie modernizare eficienta energetica,legal,executantul are obligatia sa acorde garantie
In cazul in care in termenul de garantie acordat apar deficiente,beneficiarul are dreptul sa notifice oficial executantul pentru remedieri
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2017
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme fatada bloc nou Raluca2588 Raluca2588 Buna ziua, am achizitionat prin programul Prima Casa cu apartament nou intr-un complex rezidential in 2014. Blocul are 9 etaje si o terasa retrasa, iarna ... (vezi toată discuția)
Renovare fatada bloc olix olix Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Locuiesc la etajul 3 din 4 si doresc sa renovez fatada apartamentului meu. Varianta cu schela este exclusa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, ... Laura Șerban Laura Șerban Buna ziua, Locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, care este situat in exteriorul blocului, dedesubt fiind alte balcoane ( asa a fost ... (vezi toată discuția)