avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Simulare trecuta ca teza.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Simulare trecuta ca teza.

Bună ziua, am o întrebare în legătură cu simularea pentru bacalaureat.
În luna martie au fost simulările pentru bacalaureat, sunt elev în clasa a XI-a, profil tehnologic, specializare tehnician in activități economice.

Rezultatele au fost afișate pe data de 31.03.2017, profesoara de limba română a întrebat in clasă dacă suntem de acord sa ne fie notele trecute ca teză, din 26 de elevi, au fost 22 de acord, iar restul de 4 nu au fost, printre cei patru mă număr și eu, consultând baremul am ajuns la concluzia că nota obținută trebuie sa fie undeva pe la 7.50-8, dat fiind faptul că am pierdut punctele pentru lizibilitate (nu scriu foarte frumos, dar se înțelege.) și cateva pentru subiectul III, unde nu am scris tot. Nota primită in ziua afișării rezultatelor a fost de 5.20, am întrebat-o pe doamna profesoară de limba română dacă se poate face contestație fiind simulare pentru clasa a XI-a, iar dumneaei mi-a spus că doar pentru cei de a XII-a. Bun, i-am cerut totuși să văd măcar lucrarea, să știu unde am greșit, având in vedere că ce am scris eu coincide cu ce a fost publicat pe edu drept barem. Astăzi, 15.05.2017, a fost trecută ca teză nota 5.20, și totuși nu mi-a fost arătată lucrarea. Aș dori să știu dacă se poate face ceva în legătură cu asta, sau rămâne așa.

De menționat faptul că profesoara nu mă are "de bine".

L.E. : Îmi cer scuze anticipat dacă nu am postat în categoria corectă.
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2017
MVP18, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:13, 19 Mai 2017
Faceti o cerere formala in care aratati ca notele de la simulare sunt trecute in catalog numai la cererea expresa a elevilor, cerere care din partea dv. nu exista si ca vazand ca Inspectoratele sunt cele care se ocupa de problematica aceasta, va veti adresa acestuia pentru rezolvarea situatiei.
POate rezolva directorul daca profesorul nu vrea...
Reveniti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Purtare abuziva si neglijenta in serviciu profesor Patthy Patthy Buna ziua, Sunt elev in clasa a XI-ea la un Liceu din Craiova. Profesoara noastra de limba romana nu prea are vocatie pentru meseria asta, in sensul ca nu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)