avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament de organizare si functionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament de organizare si functionare

Cine imi poate ajuta cu un regulament de organizare si functionare pt o SRL cu activitatea principala: activitati de realizare a softului la comanda (6201)
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:45, 22 Septembrie 2009
Fiecare companie isi stabileste politica si strategia organizatorica,isi defineste propriile reguli de organizare pe baza unor regulamente si norme,tehnici si proceduri de lucru,formulare standard de utilizare,etc.
O structura organizatorica clara si mai bine definita duce la o buna organizare,la desfasurarea unei activitati normale,eficace si eficiente.
Codul Muncii impune intocmirea unui cadrul minimal de organizare a activitatii, dar nu interzice o perfectionare cu metode,tehnici si proceduri de lucru,desigur in temeiul legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament de organizare si functionare Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As vrea sa stiu .. daca la un SRL , cu 30 de angajati este obligatorie existenta Regulamentului de Organizare si Functionare. Daca da, ce act ... (vezi toată discuția)
Rof este obligatoriu la o sc? 22.08.2009 22.08.2009 va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare Lucrez la o SC este obligatoriu intocmirea ROF , si de cind , Multumesc mult (vezi toată discuția)
Regulamente (r.o.f. si r.i.) neon butterflies neon butterflies la o s.r.l.este obligatorie existenta atat a regulamentului intern cat si a celui de organizare si functionare? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)