avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Radiere arhiva electronica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Radiere arhiva electronica

Daca am luat un imprumut in 27.11.2012, pe 30 luni, l-am achitat in mai 2015, fara o ora intarziere, de la procredit bank, de ce acum sa i-au un imprumut de la bt, imi apare ca nu e radiat contractul de imprumut din arhiva electronica ?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 14:30, 21 Mai 2017
Pentru ca trebuia procesata si radierea din Arhiva Electronica de Garantii. Nu are treaba asta cu restantele dvs.

Mergeti la Procredit Bank, si solicitati sa vi se faca radierea din Arhiva Electronica de Garantii. Costurile se suporta de dvs, dar in mod normal nu costa mai mult de 50 lei... Conform contractului de credit, costurile pentru radierea din AEGRM se suporta de client.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tarif aegrm - aviz initial pf Mihaella87 Mihaella87 Buna ziua, Astazi mi s-au retras din cont 65.70 RON, reprezentand Plata tarif AEGRM - Aviz initial PF. Cu 8 luni in urma am avut un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut ramolex ramolex buna seara. ce forma trebuie sa imbrace un contract de imprumut pentru o suma de bani, imprumut gajat cu un autoturims? am imprumutat o suma de bani cuiva, ... (vezi toată discuția)
Restituire credit andy2000 andy2000 Am luat un credit in 2009(pe societate) ptr.achizitie utilaje pentru care s-a constituit o garantie. In cazul in care restitui acest credit anticipat, nu este ... (vezi toată discuția)