avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calculator salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calculator salariu

Buna ziua,

Am si eu niste fluturase de salariu pe vreo 3 ani pe care se specifica diverse informatii: ore lucrate, salariu pe ore lucrate, ore concediu de odihna, salariu pe ore concediu de odihna, ore concediu medical, salariu pe ore concediu medical, ore sambata si duminica, salariu pe ore sambata si duminica, salariu pentru spor de vechime si spor de noapte, venitul brut, contributie CAS, sanatate, somaj, deduceri personale, venit impozitat, salariu net, CAR, contributie sindicat.

Problema este ca am facut niste comparatii intre fluturase si nu prea se potrivesc unele fluturase cu altele. De exemplu pe un fluturas CAS-ul platit reprezinta 8.7% din venitul brut in loc de 10.5%. Iar orele de sambata si duminica sunt platite mai putin decat orele normale. Sporurile care sunt de 15% nu au acelasi procent pe toate fluturasele, pe unele fluturase este chiar 8% si 9%. Si mai multe chestii care difera de la fluturas la fluturas.

Am luat toate fluturasele si le-am pus in excel si am facut diverse combinatii insa tot nu-mi dau seama cum au calculat informatiile de pe fluturas.

Am rugamintea sa ma indrumati si pe mine unde ar trebui sa merg pentru a-mi explica si mie cum mi s-a calculat tot ce scrie pe fluturas. Nu as vrea sa intreb angajatorul ca nu vreau sa-si dea seama si sa faca vreo smecherie.

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2017
LuceNera, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Cochior , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:04, 22 Mai 2017
Bună ziua!

Este imposibil pentru noi să vă oferim astfel de informații. Ar trebui să știm exact cât ați lucrat, în ce condiții, să avem acces la contractul dvs. individual de muncă, la contractul colectiv de muncă, regulamentul intern etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare GEORGE2 GEORGE2 Buna ziua.Am o vechime in campul muncii de 15 ani.Salarul brut cu care am fost angajat a fost de 780,in timp am ajuns la un brut de 978(mentionez ca mi se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc si eu cateva informatii cu privire la un CM. Mai exact,am avut un concediu medical de pe data de 13 decembrie-31 decembrie. (6 zile au fost cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pntru cele 126 de zile de concediu prenatal NICOLETAMORENA NICOLETAMORENA Buna seara !!!M-ar interesa sa stiu si eu cum se calc indemnizatia pentru cele 126 de zile de concediu prenatal si lauzie !!!! (vezi toată discuția)