avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cote ISC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cote ISC

Pentru o autorizatie de construire cu scop-intrare in legalitate mai trebuie achitate cotele de 0.1 si 0.7 catre ISC?
Constructie este finalizata in 2000, autorizatie emisa in 2011 si receptia in 2012.

Alte discuții în legătură

Taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile aferente, neplatii pinselman pinselman Buna ziua, Am primit de la Inspectoratul de stat in constructii, o adresa ca nu am platiti taxa de 0.1 % si 0.7 % pentru o constructie noua. Cladirea s-a ... (vezi toată discuția)
Taxa receptie casa bogdanrusu91 bogdanrusu91 In anul 2010 am obtinut de la primaria Vaslui o autorizatie de constructie casa. In 2011 am facut receptia si intabularea constructiei respective. Sunt la zi ... (vezi toată discuția)
Proces_verbal receptie Polescu_Paul Polescu_Paul Am facut o casa la tara( cu autorizatie de construire) ,pe care am terminat-o in 2004.Am anuntat primaria de terminare constructie ,moment din care am si ... (vezi toată discuția)