avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract donatie - rog urgent raspuns !!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract donatie - rog urgent raspuns !!!!!

Eu locuiesc intr-o garsoniera (de 10 ani) care a fost donata mamei si bunicii (tin sa precizez ca sunt amandoua in egala masura trecute pe contractul de donatie). Mama mai a avut un frate care este decedat iar in urma lui au ramas 2 copii(verisorii mei primari). Acum cei 2 copii vor parte din garsoniera. Tin sa pecizez ca bunica(care este in viata) vrea sa ii lase garsoniera mamei mele (adica partea ei)

POT cei 2 verisori primari ai mei sa ma cheme in instanta? pentru a avea parte la garsoniera?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 15:45, 28 Iulie 2017
ce pot sa fac in acest caz va rog sa imi dati un sfat , o idee, multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
v/c cu clauza de intretinere intre dvs.si bunica, pt. cota bunicii sau v/c cu drept de uzufruct viager intre dvs. si bunica; mergeti si discutati si cu un notar sa vedeti ce va avantajeaza mai mult; mai conteaza si valoarea imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua vreau să dezbat în instanță moștenirea după bunica(bunicul ... dorinarotaru23 dorinarotaru23 Bună ziua vreau sa dezabta în instanta moștenirea de pe bunica(bunicul a decedat înainte ea și la notar copii lor 4 băieți au renunțat în favoarea ... (vezi toată discuția)
Certificat de moștenitor. cum se poate dobândi când nu se prezintă toți succesibilii la notar? dorel13 dorel13 Suntem 4 frati. Unul dintre frati a murit inaintea mamei noastre. fratele avea sotie si copii. Parintii nostrii sunt morti de peste 10 ani si nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin reprezentare prodigy prodigy Situatie: - cele mai apropiate rude a persoanei decedate sunt verisorii primari! - persoana decedata nu are copii sau frati, tatal si mama sunt ... (vezi toată discuția)