avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... transcrierea dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

transcrierea dreptului de proprietate

Buna ziua,

Taxa de mediu s-a achitat cu ocazia transcrierii dreptului de proprietate asupra autovehiculului rulat la momentul inmatricularii de catre al treilea proprietar (cumparator) al masinii.

Poate acesta sa recupereze taxa de mediu platita sau se face referire strict la prima transcriere?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 10:49, 31 Mai 2017
Da,poate sa solicite restituirea taxei
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto darian2006 darian2006 Buna ziua! Daca doresc sa cumpar un fiat brava din 1997,benzina,1370 cm cubi si 55 cp,inmatriculat in romania,in 03.01.2012,am de platit taxa de poluare si ... (vezi toată discuția)
Mai platesc taxa de mediu? ariana03 ariana03 Buna ziua Masina pe care o am am inmatriculat-o fara plata taxei de timbru prin castigarea in instanta a acestui drept. Acum vreau sa o vand si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Achitare timbru de mediu fara a vinde masinile. bogdan2k bogdan2k Buna ziua, Firma la care lucrez , vrea sa achite taxa de mediu pentru toate masinile ce le detine in parcul auto, si nu au deja o forma a taxei ... (vezi toată discuția)