Am luat trei credite bancare pentru iubitul meu in valoare totala de 70.000 de lei. Am un contract cu acesta ca dupa 5 ani sa imi restituie suma de bani plus dobanziile bancii. Intre timp eu urmand sa achit ratele pana atunci. Ulterior semnarii contractului am aflat ca acesta a fost inchis pentru inselaciune in trecut si sunt sigura ca nu mi va mai restitui imprumutul. Contractul l am semnat impreuna cu un martor. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot face plangere pt inselaciune?
Intr-un cuvant ...eu nu stiu de ce puneti raul inainte. Pana una alta omul este iubitul dvs si aveti cu el o relatie de 6 luni (nu este putin) si poate, de ce nu, pentru tot restul vietii. De ce nu va concentrati pe relatia asta, ca sa o dezvoltati si sa construiti ceva pozitiv impreuna?
Faptul ca omul a fost condamnat inainte nu este egal cu intentia lui de a va frauda si pe dvs., parerea mea. Acum, daca ati facut-o ati facut-o, maine nu aveti cum sa va recuperati sumele, dar nici nu are rost sa traiti cinci ani cu frica in san ca nu o sa va plateasca la scadenta. Cea mai valoroasa investitie este cea in oameni, nu in bani sau alte valori.
P.S. Iar pentru viitor, este bine sa retineti ca trebuie sa intrebati inainte de a semna un act si nu dupa.
Cat timp a trecut de când ați luat creditele ? Ați început sa plătiți ratele și iubitul dvs nu va restituie contravaloarea acestora? Ați discutat cu dansul? Sunteți f sigura ca nu are de gând sa va dea banii înapoi? Oricum motivele invocate de dvs în eventualitatea unei acțiuni în justiție sunt puerile .. cum sa nu știți ce ați semnat? Căti ani aveti?