avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract imprumut de bani persoane fizice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract imprumut de bani persoane fizice

Am luat trei credite bancare pentru iubitul meu in valoare totala de 70.000 de lei. Am un contract cu acesta ca dupa 5 ani sa imi restituie suma de bani plus dobanziile bancii. Intre timp eu urmand sa achit ratele pana atunci. Ulterior semnarii contractului am aflat ca acesta a fost inchis pentru inselaciune in trecut si sunt sigura ca nu mi va mai restitui imprumutul. Contractul l am semnat impreuna cu un martor. Ce ma sfatuiti sa fac? Pot face plangere pt inselaciune?
Intr un cuvant....nu am ce sa ii fac? Pana in 2022…? Chiar nici o solutie nimic?
Intr-un cuvant ...eu nu stiu de ce puneti raul inainte. Pana una alta omul este iubitul dvs si aveti cu el o relatie de 6 luni (nu este putin) si poate, de ce nu, pentru tot restul vietii. De ce nu va concentrati pe relatia asta, ca sa o dezvoltati si sa construiti ceva pozitiv impreuna?
Faptul ca omul a fost condamnat inainte nu este egal cu intentia lui de a va frauda si pe dvs., parerea mea. Acum, daca ati facut-o ati facut-o, maine nu aveti cum sa va recuperati sumele, dar nici nu are rost sa traiti cinci ani cu frica in san ca nu o sa va plateasca la scadenta. Cea mai valoroasa investitie este cea in oameni, nu in bani sau alte valori.

P.S. Iar pentru viitor, este bine sa retineti ca trebuie sa intrebati inainte de a semna un act si nu dupa.
Pai si nu pot ataca contractul in nici un fel? Gen ca nu am stiut ce semnez s au ca m a indus in eroare ?
Cat timp a trecut de când ați luat creditele ? Ați început sa plătiți ratele și iubitul dvs nu va restituie contravaloarea acestora? Ați discutat cu dansul? Sunteți f sigura ca nu are de gând sa va dea banii înapoi? Oricum motivele invocate de dvs în eventualitatea unei acțiuni în justiție sunt puerile .. cum sa nu știți ce ați semnat? Căti ani aveti?
Omul nu s-a angajat ca plateste el ratele...

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am făcut un credit la bancă de nevoi personale ... MonicaMona03 MonicaMona03 Bună ziua. Am făcut un credit la bancă de nevoi personale în valoare de 5800 de euro ptr iubitul meu sa își cumpere o mașină. După ce și a cumpărat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,un prieten a imprumutat cu 6000 de euro pe un comerciant ... mikelniki77 mikelniki77 Buna ziua,un prieten a imprumutat cu 6000 de euro pe un comerciant cu Intreprindere individuala la notar. Au incheiat un contract de imprumut in august si cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, abuz de incredere deliachiuzbaian deliachiuzbaian Anul trecut in septembrie o colega a apelat la mai multe persoane (fara sa stim unii de altii) pentru a imprumuta bani de la acestea. [b]Eu am cazut la o ... (vezi toată discuția)