avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intentare partaj persoana domiciuliu necunoscut

Buna ziua! As vrea sa stiu cum procedeaza instanta in cazul intentarii unui proces de partaj, daca sotul nu sta in fapt la adresa mentionata in C.I. si nu vrea sa-i comunice sotiei actuala adresa de domiciliu. De asemenea, va rog sa-mi spuneti daca hotararea judecatoreasca dezavantajoasa pentru sot (acesta neprezentandu-se la procese si nesustinandu-si cauza) are acceasi putere de executare. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Elena
Cel mai recent răspuns: VerTrad1 , utilizator 14:03, 24 Septembrie 2009
Citarea paratului prin publicitate intr-un ziar national este solutia in acest caz. Astfel, fostul sot nu poate invoca neindeplinirea procedurii de citare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Divort-citarea paratului Borza Borza Buna . Am o intrebare: la primul termen s-a dispus conformarea din partea reclamantului sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa citata(art.616 ind.1 Cod ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa janinando janinando Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am divortat de sotia mea in 2008 ea fiid plecata din tara nu dadea de 3 ani nici un semn,am urmat procedura am dat la ... (vezi toată discuția)