avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere

Nepotul meu, a luat examenul de sala, pentru permis in Bucuresti si mai are 4 luni pana la expirarea scolii .A sustinut examenul de traseu, l-a picat iar acum lucreaza in alta localitate, avand mutatie acolo pe Arad, poate sustine examenul de traseu in Arard, sau trebuie neaparat sa mearga la Bucuresti.
Va multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 20:00, 5 Iunie 2017
Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr.268 din 2010 permite examinarea si in orasul in care este stabilita resedinta. Pentru a nu aparea niciun fel de problema verificati si la nivelul serviciului public comunitar Arad.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie auto lucian paduraru lucian paduraru Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat ... (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
Pot da sala in alta localitate? amisor91 amisor91 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii daca puteti.Problema mea este urmatoarea:am facut scoala de soferi in Bucuresti iar sala am dat o in ... (vezi toată discuția)