asaofi a scris:
"Am un copil de 4 ani jumate și prin instanță am fost dispus sa mergem la un program de consilire psihologica deoarece copilul este la mine dar prin hotărâre judecătorească a fost dat la mama sa...copilul a refuzat categoric și cand a venit judecătorul executor.
Va rog frumos ajutați-mă."
Zoya, eu cred ca e clar ptr cine stie ...cu ce se mananca. Daca veti citi articolele mentionate de mine, veti vedea usor ca fix despre asta este vorba.
O fi, nu zic nu. Dar eu am o problema cu "prin instanta am fost dispus" si cu "judecatorul executor". La mine se rupe filmul cand e vorba de limba romana. Si cum e aia "copilul este la mine dar prin hotărâre judecătorească a fost dat la mama sa" ...? Adica tu, parinte, nu respecti hotararea judecatoreasca? Sau celalalt parinte n-a venit sa-si ia copilul? Tu, tata de tanc de 4 ani nu esti in stare sa-l convingi de un lucru atat de banal? Nu-mi vine a crede... As vrea sa inteleg dar domnul in cauza e foarte lacunar. Si eu nu-s dispusa sa cred asa, doar fiindca-mi imaginez. Poate dvs. sunteti clarvazator. Eu vreau sa ating ca sa cred.