Am un copil de 4 ani jumate și prin instanță am fost dispus sa mergem la un program de consilire psihologica deoarece copilul este la mine dar prin hotărâre judecătorească a fost dat la mama sa...copilul a refuzat categoric și cand a venit judecătorul executor.
Va rog frumos ajutați-mă.
Poate, dumneavoastra stiti mai bine decat medicii psihiatrii care au tratat copilul. Va pot asigura insa, ca acest copil a fost sanatos, vesel, sociabil, facea baschet si inot. A fost obligat sa mearga 3 luni la aceasta consiliere . Abia spre sfarsitul sedintelor am simtit ca se intampla ceva cu copilul. Am urmat pasii firesti: medicul de familie. Acesta ne- a trimis catre psihiatrie. Dupa mai multe evaluari i s- a pus diagnosticul. Eu nu am spus ca ,, a luat depresia" . Medicii au hotarat care a fost cauza depresiei, nu eu. Tot ei mi - au spus , NU trebuia sa- l oblig sa duca sedintele pana la capat, daca lui nu i_ a placut. Asa ca, nu va mai grabiti sa acuzati. Poate ,consilierea are efect la un copil mic, insa la unul de peste 11-12 ani... ma indoiesc, mai ales daca minorul a primit si corectii in rrarele vizite facute de catre tatal ,, iubitor".