avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Salut , ma numesc Dobre Ionut.
Mama mea a murit din cauza unui infarct si a unui diabet , boli pe care le avea de o viata si pentru care se trata. De asemenea era in tratament si la psihiatrie , din aceasta cauza s-a si pensionat la doar 55 de ani.
Mai exact acestea sunt bolile de care suferea mama mea:

- depresie melancoliforma
- sindrom evolutivsi vascular
- cardiopatie ischemica cronica dureroasa
- angor efort
- hipertensiune arteriala stadiul 2
- deficienta globala accentuata
- diabet zaharat tip 2

Stiam ca este pe moarte , medicul cardiolog ii mai daduse sase luni de zile ,isi cumparase si hainele de inmormantare singura. Fratele meu cu care locuia a presat-o sa ii faca un contract de intretinere prin care mama i-i ceda apartamentul lui si sotiei acestuia. Mama mea a murit la doua luni si o saptamana dupa ce a incheiat acest contract.
Vreau sa stiu cum pot ataca acest contract, Solicit ajutorul dvs.
Va multumesc cu respect.
Buna ziua,
Va trebui sa atacati acest contract in instanta printr-o actiune in anulare.
Va sfatuiesc ca inainte de a demara orice actiune, pentru a nu pierde bani degeaba, va sfatuiesc sa mergeti al un medic specialis si sa solicitati un inscris care sa explice in limbajul nostru, oarecum obisnuit, TOATE aceste boli si influenta lor asupra intelectului defunctei.
Luati legatura dupa aceia cu un avocat care sa va sfatuiasca ce-i de facut.
Daca nu sunt sanse nu cheltuiti bani degeaba.
Va multumesc pentru raspuns , ce ziceti de faptul ca "intretinerea" a durat doar doua luni si o saptamana ? Mama locuia la o sora de a ei , din cauza intretinatorului care are mari probleme cu alcolul si nu nu lucreaza de ani buni si ii aplica si des rele tratamente. Usor batrana a cedat presiunilor si a intocmit acest act de care eu aveam sa aflu dupa moartea mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de insotitor tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua, Ca sa fiu sigura ca nu omit vreun diagnostic, va scriu rezultatul cu care s a externat tatal meu: AVC Ischemic pontin stanga,HTA,ICC CLS II ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte an-na an-na Buna ziua , Am fost diagnosticata cu sarcoidoza pulmonara gradul III in 2008.Am luat tratament cu cortizon un an si 6 luni. Dupa acest tratament am descoperit ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mariadragut mariadragut Soţul meu a lucrat 19 ani până-n 1990 după care a plecat în Canada. S-a întors în 2008 şi 3 ani a urmat a doua facultate la zi, după care s-a ... (vezi toată discuția)