avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... rezervari bilete online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

rezervari bilete online

buna seara,nu stiu daca am postat unde trebuie dar am sa-mi duc nelamurirea pana la capat....as dori sa imi deschid o firma si un site dedicat rezervarilor de bilete de avion NUMAI online,as dori daca sunteti amabili sa ma indrumati cum sa fac acest lucru pas cu pas.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: daniele , utilizator 07:58, 27 Septembrie 2009
Contactati initial autoritatea nationala in drept ,eventual linii aeriene private
Pai si noua ce ne pica la faza asta? :))

Iti trebuie o firma , un sediu , un domeniu+gazduire, un site (script care sa aiba interfata pt utilizator +administrator) , contracte + o echipa in spatele tau care sa se ocupe de asistenta clienti (ca doar n-o sa le iei banutii fara sa le oferi suport 24/24 h ) si ... ohoohohoho inca mai cate lucruri.

Sper ca stii ce vrei sa faci.
Daca nu ... ar fii mai bine (pentru tine si pentru altii) sa te apuci de o afacere intr-un domeniu unde crezi ca esti as .
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2009
felixtm, utilizator
felixtm a scris:

Pai si noua ce ne pica la faza asta? :))

multe mulmumiri:))


multumesc dle.felixtm pt observatie dar lucrurile precizate de d-voastra nu sunt problema mea in cauza ci partea legala ....mai exact unde trebuie sa merg sa ma inregistrez ca agentie,daca am nevoie de vreun fel de licenta....adica la ce institutii in drept sa merg

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa - bilete de avion gyoni8 gyoni8 Buna, Am achitat catre o agentie de voiaj contravaloarea la patru bilete de avion in aprilie 2012, trebuia sa plecam in 10 iulie 2012 si sa ne intoarcem pe 15 ... (vezi toată discuția)
Baza de date - luare fara acord si vanzare Drunx Drunx aveam un forum pe numele meu si mi-a furat baza de date si scriptul meu facut de mine propriu si acel individ mi-a luat datele din contul de client de la ei de ... (vezi toată discuția)
Folosirea fara de drept a datelor stormzor stormzor Buna ziua problema ar fi in felul urmator cu un an urma am folosit datele de card ale unei persoane gasite pe internet pe un site de download, si am cumparat ... (vezi toată discuția)