buna ziua
am un magazin de vanzare cu amanuntul, a venit azi un domn -inspector de la UPFR-oficiul roman pt. drepturi de autor- care a vorbit cu un baiat din magazin, caruia i-a spus ca trebuie sa facem un contrcat cu ei, sa platim cam 30 lei lunar, pentru ca a gasit un aparat de radio functionand- in magazin. cica este o lege din 2000, cu inca nu stiu cate modificari si decizii, ultima fiind din 25.02.2016, care le permite sa colecteze remuneratiile cuvenite producatorilor de fonograme, si sa elibereze licente neexclusiviste de utilizare a muzicii in scop ambiental si lucrativ........la finalul informarii lasatre la magazin--- vor sesiza org. de politie si .....pt. aplicarea amenzii contraventionale prevazuta de lege(3000-30000 lei). daca se poate un raspuns din partea cuiva care are directa legatura cu aceasta speta. nu s-a abrogat nmik? e legal si obligatoriu asa ceva? multumesc- eventual un articol de lege ceva.....
Buna ziua,
Am gasit pentru Dvs. urmatorul articol care sper sa va ajute intelegeti ca se platesc taxe...ca exista legi ce trebuie respectate chiar daca nu mereu par a fi necesare... www.avocatnet.ro/content/art...
Alte detalii: www.avocatnet.ro/content/art...
L.C.