avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie certificat constatator nascutului viu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie certificat constatator nascutului viu

Am intalnit persoane in Bucuresti care si-au facut act pe numele lor cu ajutorul actului care ti-l fura statul imediat ce te nasti si te face sluga la ei cu un numar numit CNP, iar certificat constatator nascutului viu ti-l confisca si iti da in locului Certificatul de Nastere, un act care este fals fiindca se presupune ca tu ai fost acolo si ai semnat ai avut constinta ce ai semnat si ai fost de acord pentru ce ai semnat si ca tu ca bebelus vrei CNP in loc de Nume. Iar actul tau este vandut este scos la licitatie urmand sa se faca tranzactii pe contul tau....
Cu acest act din cate am vazut pe net YOUTUBE: un exemplu este aici: [ link extern ]
Nu vei mai plati taxe impozite si alte cacaturi catre stat.
Intrebarea mea este urmatoarea.
Este vreun avocat aici care stie despre ce vorbesc si poate ajuta lumea sa deschida ochii printr-un rezumat a ceea ce este de facut si pasii care trebuie urmati sa ne recuperam adevaratul Nume cea ce au semnat altii in locul nostru atunci cand noi eram noi nascuti ?
Toate documentele noastre in momentul de fata sunt FALSURI, Uz IN FALS.
Inainte sa comentati va rog sa va documentati.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 24 Iunie 2017
S-a mai discutat, nu o mai reluam. Daca vreti, incercati-va norocul cu certificatul nascutului viu, pe alte forumuri, multumesc pt intelegere.

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp paul 1 paul 1 CNP-ul este relativ recent, introdus, pe ascuns, pe vremea lui Ceaușescu. De ce nu se mai emit, astazi, documente de identitate fără CNP? Suntem ființe ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat nastere nou nascut georgiana1102 georgiana1102 Buna ziua, Am ceva probleme cu eliberarea certificatului de nastere pentru nou născut sper sa mă puteti ajuta cu ceva lămuriri si nu numai. Am fost ... (vezi toată discuția)
Copie certificat constatator nascut viu cryscry cryscry Este cu putinta ca eu numitul Cristian Dinu - 35 ani - nascut in sector 1 sa-mi obtin copie dupa certificatul de nascut viu de la un serviciu de ... (vezi toată discuția)