avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor salarial pentru responsabilul cu arhiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor salarial pentru responsabilul cu arhiva

Sunt incadrat ca inspector de specialitate in administratia publica locala si indeplinesc prin cumul de functii si functia de responsabil cu arhiva.Mentionez ca am absolvit cursurile de arhivar cu diploma.De asemenea prin indeplinirea functiei de arhivar ma ocup cu intocmirea proceselor verbale,preiau de la compartimente arhiva creata,intocmesc adeverinte pentru fostii membrii CAP......s.a. atributii de arhivar.Intrebarea mea este; cum pot beneficia de spor de toxicitate pentru arhiva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 24 Iunie 2017
Daca sporul pentru arhivar este mentionat in contractul colectiv de munca intocmit la nivel de firma puteti beneficia de spor.
In lipsa CCM intocmit la nivel de firma, consiliul local poate aproba acest spor.
Sporurile acordate in sectorul bugetar sunt prevazute in legislatie.

Drepturile salariale din sectorul bugetar se stabilesc prin lege în limite precise, care nu pot constitui obiect al negocierilor şi nu pot fi modificate prin contracte colective de muncă. În cazul în care drepturile salariale sunt stabilite de legi speciale între limite minime şi maxime, drepturile salariale concrete se determină prin negocieri colective, dar numai între limitele legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor biblioteca bella_isa68 bella_isa68 Buna ziua Sunt bibliotecar (S II) la o scoala gimnaziala de 24 de ani. Intrebarea mea este daca am dreptul sa beneficiez de sporul de 15% din salariul de ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la sporul de incordare psihica? MARA MALINA MARA MALINA Buna ziua, Sunt incadrata ca asistent principal la DSP, vreau sa stiu daca pot solicita spor de incordare psihica si daca da, in baza carei legi? Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Spor toxicitate arhivar Norica Ruj Norica Ruj Vă rog ,ce demersuri trebuie făcute ptr. obținerea retroactivă a sporului de toxicitate ., lucrez in aceeași firmă și același loc de muncă de 40 de ... (vezi toată discuția)