avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia daca tatăl e plecat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia daca tatăl e plecat

Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia totala,nu are locuinta personală,locuieste împreună cu părinții,fetita are 4 ani!Mama lucrează in oras unde si locuieste au împreună luat un apartament anl;mentionez ca el acum locuieste cu părinții si fetita la ei!el incontinuare amenințând-o ca o poarte prin tribunal daca nu accepta custodia totala!
Va multumesc!
Daca obține el copilul în funcție de situație ar putea obține în timp custodia exclusivă.
Nu în acest proces.
E bine să îl castigati dvs. ca sa nu mai aiba nicio șansă.
Daca ambii parteneri cad de acord de pot face astea la notar?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, pot divorta la notar si autentifica un acord parental.
Bineinteles. doar ca notarul nu poate lua act de custodia exclusiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu copilul dupa divort ? AliceW AliceW Buna ziua ! Am o problema . Sa zicem ca doi parinti au divortat , iar acum se judeca pentru custodia copilului . Mama vrea custodia totala si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort cimpan_anamaria@yahoo.com cimpan_anamaria@yahoo.com Tatăl fetei mele in urma divorțului mi-a cerut ca fata mea de 4 ani sa nu mai doarmă cu mine și prietenul meu in pat...in cazul în care vrea sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil Elenapusa Elenapusa O femeie si un barbat se cunosc. Dupa o perioada femeia ramane insarcinata si face o fetita. Femeia si barbatul nu sunt casatoriti legal. Fetita este ... (vezi toată discuția)