Buna seara.
Sunt angajata ca receptioner la un hotel.
Obisnuiam sa lucrez ture de 12 ore, doar de zi, urmate de o zi libera. Datorita comportamentului agresiv si neprofesionist al patronului toti colegii mei, cameriste si celalat receptioner, au demisionat, si nu s-au mai prezentat la serviciu.
Demisia am scris-o si eu pe data de 19 iunie, dar am continuat sa vin la lucru.
Contractul de munca il am pe 8 ore, cu preaviz de 20 de zile lucratoare in cazul demisiei. Intrebarea mea este:
pana pe ce data trebuie sa stau in preaviz in conditiile in care lucrez 12 ore nu 8, inclusiv in weekenduri. Mentionez ca de 4 zile merg zilnic la serviciu, datorita faptului ca nu mai exista un alt receptioner.
Pe contract este trecuta la durata muncii 8ore/zi 40 ore/saptamana repartizate inegal insa modul in care sunt repartizate, 12/24, nu este trecut.
Se mentioneaza ca programul de lucru se poate modifica in conditiile regulamentului intern, regulament care nici macar nu l-am vazut. Acela ar fi trebuit semnat si luat la cunostiinta nu? Nici fisa de post nu am, desi pe contract este scris ca ea face parte, ca anexa, din contract.
Eu am nevoie de o decizie de incetare a contractului de munca pana pe data de 29 iunie deoarce am o alta oferta. Desi i-am oferit timp sa gasesac un inlocuitor timp de mai bine de o saptamana, actualul angajotor incerca acum sa ma oblige la toate cele 20 de zile de preaviz. Acesta este motivul pentru care am cerut aici un sfat.. cum se calculeaza in cazul acesta preavizul?
Control itm
suciugeorgeta
Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)