avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Uniunea expertilor tehnici judiciari
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Uniunea expertilor tehnici judiciari

Ce parere aveti de infiintarea unei uniuni a expertilor tehnici judiciari? Ne-am putea mari in acest fel onorariile sau confortul in munca de expert tehnic?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Greceanu , Expert judiciar 21:09, 26 Septembrie 2009
Chiar daca unele asociatii sunt prea "hraparete" la taxe si cotizatii sau poate altele prea "exclusiviste" ca breasla, trebuie insa retinute avantajele unei profesii cu statut si "reglementate deontologic", care asigura selectia membrilor ei, pentru o prestatie profesionala de calitate

Cu stima,
legalmgm a scris:

Chiar daca unele asociatii sunt prea "hraparete" la taxe si cotizatii sau poate altele prea "exclusiviste" ca breasla, trebuie insa retinute avantajele unei profesii cu statut si "reglementate deontologic", care asigura selectia membrilor ei, pentru o prestatie profesionala de calitate

Cu stima,


Eu cred ca o prestatie profesionala de calitate trebuie sa fie in primul rand accesibila !

Dupa parerea mea expertiza judiciara nu trebuie sa fie doar un hobby , trebuie sa fie o valoare adaugata adaugata unei meserii si recunoasterea cunostintelor in acel domeniu .
Stimati Domni,
Expertiza, tehnica sau contabila, judiciara sau extrajudiciara, este din punctul meu de vedere o lucrare de cercetare, in care expertul imbina cunostintele tehnice si practice in domeniu cu conditiile concrete ale evenimentului sau obiectului luat in studiu. Eu zic ca este o lucrare de nivel inalt care cere responsabilitate profesionala, verticalitate etc.
Privind din acest unghi (eu zic ca este singurul din care ar trebui priviti expertii) la momentul actual lucrurile nu stau cum ar fi firesc sa stea cu aceasta categorie de inalti profesionisti.
De aceea am deschis acest subiect "Uniunea expertilor tehnici judiciari ..."
Acum insa voi face si o propunere, pentru cei care vor citi in continuare acest topic.
Timpul trece si trebuie facut primul pas. sunteti de acord sa formam un grup de initiativa pentru infiintarea acestei uniuni?
O uniune nu ca cele care doar traiesc din cotizatia membrilor, o uniune in care sa nu se dea "spaga" ca sa se intre si exemple sunt foarte multe.
Va multumec anticipat pentru colaborare
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
Valeriu Greceanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa anuala pentru expert contabil Daniela04 Daniela04 Buna ziua! As dori sa va intreb daca in calitate de expert contabil activ, trebuie sa mai platesc taxa anuala de 400 lei, avand in vedere faptul ca in luna ... (vezi toată discuția)
Atribuirea calitatii de expert evaluator Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandeam sa incep si eu niste cursuri de a deveni expert evaluator in domeniul imobiliar si in evaluarea intreprinderilor. Se merita oare? Imi ... (vezi toată discuția)
Refuz expertiza contabila Mirela Durnea - Expert contabil Mirela Durnea - Expert contabil Care este procedura de urmat in cazul refuzului unei expertize contabile in urma numirii de catre Tribunal, datorita neactualizarii listei expertilor contabili ... (vezi toată discuția)