avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Certificat firma de incredere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Certificat firma de incredere

Buna.ziua sunt Nicula.Maria administarorul firmei Gulderen.si as.dori sa va adresaz o intrebare despre.acea companie care elibereza certificate de de incredere firme, imi puteti.da mai multe.detali.daca chir este benefic acest certificat sau este o.inselatorie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornelia1234 , utilizator 11:23, 10 August 2025
Sistemul functioneaza la nivelul UE.
Gasiti informatii aici: [ link extern ]
Si pe mine m-au contactat acum aproximativ doua saptamani. Am refuzat politicos, iar ieri am vazut ca mi-au lasat o recenzie de o stea pe profilul Google Business. Se pare ca asa obisnuiesc sa procedeze in cazul unui refuz. Doamna care m-a contactat mi-a vorbit foarte urat la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)
Gradinita ostila - poate gradinita privata sa refuze reinnorea contractului educational? GabiMica GabiMica Copilul meu este in grupa mijlocia unei gradinite private. Este laudata de toti educatorii ca nu are conflicte, este cuminte si politicoasa. In ultimele luni, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat avlad avlad Buna ziua! Datorita faptului ca am 23 de ani, mi-a crescut RCA-ul la masina de la 350lei/an la 1100 lei / an, suma care mi se pare absolut aberanta, avand ... (vezi toată discuția)