avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri in loc de numerar la salar!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri in loc de numerar la salar!

Buna ziua ! Sunt agent de securitate la o firma de paza cu sediul in Bucuresti.Cât de legal este cum procedeaza ? 3 sferturi bani si 1 sfert bonuri de 15 lei , eu zic ca nu este ok. Ce trebuie sa fac ? Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 29 Iunie 2017
Plata in natura a unei parti din salariu, in conditiile stabilite la art. 165 C.mun., este posibila numai daca este prevazuta expres in contractul colectiv de munca aplicabil sau in contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. lucrez la o firma de pază cu un program de 180 ... Manana1 Manana1 Bună seara. Lucrez la o firma de pază cu un program de 180 de ore de luni până vineri. După 5 luni angajatorul a început să dea bonuri de masa în loc ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa, cadou, cresa cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Ma poate ajuta cineva sa ma lamaureasca in problema de mai jos: salariatul poate fi platit pentru orele de noapte si orele suplimentare cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului de catre angajator! florin255 florin255 Buna ziua,sper sa gasesc raspuns la intrebarile mele pe pagina acestui forum.Lucrez la o firma de paza,firma ce intarzie cu salariul luni bune,invocand lipsa ... (vezi toată discuția)