avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen revendicare premiu loteria bonurilor fiscale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen revendicare premiu loteria bonurilor fiscale

Buna ziua,
Am un bon castigator la loteria bonurilor fiscale din 21.05.2017, aferenta bonurilor din luna aprilie. In og 10/2015 este prevazut termenul de 30 zile pentru revendicarea premiului, dar nu este specificat daca sunt zile calendaristice sau lucratoare. Pentru varianta a doua, m-as incadra. Cum sa procedez, mai pot revendica premiul?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:47, 2 Iulie 2017
Cum nu se poate revendica premiul in zile nelucratoare se intelege ca cele 30 zile trebuie sa fie lucratoare.
Termenul de 30 zile este un termen de decadere astfel ca, nu este supus suspendarii sau intreruperii,cum este cazul termenului de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat la loteria bonurilor insa nu mi s-a platit castigul, ce pot face? jester0 jester0 Buna, am castigat la loteria bonurilor de pe 17 Noiembrie 2019, respectiv. Bonul a fost inregistrat de catre ANAF, am completat cererea am primit numar de ... (vezi toată discuția)
Termen pentru recuperare premiu loto fara instiintare !!! craciunescu_1981 craciunescu_1981 Buna ziua, Recent prietenul meu a aflat de pe internet faptul ca in anul 2007 a fost castigatorul unei tombole aniversare organizata de loteria romana. La ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)