avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am castigat la loteria bonurilor insa nu mi s-a platit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am castigat la loteria bonurilor insa nu mi s-a platit castigul, ce pot face?

Buna, am castigat la loteria bonurilor de pe 17 Noiembrie 2019, respectiv. Bonul a fost inregistrat de catre ANAF, am completat cererea am primit numar de inregistrare, totul a fost in regula.

Dupa am castigat la a doua extragere din 22 Decembrie, pentru determinarea celor 100 de castigatori (au fost 166 la prima).

Conform legii banii ar trebui sa intre pana pe 17 Februarie 2020 adica în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, conform [ link extern ] .

Nu am primit nimic in contul bancar nimic. Am intrebat la ANAF sector 4, au zis ca ei nu stiu nimic ca cei de la ministerul finantelor platesc.

Cui ar trebui sa ma adresez? Luni expira termenul si nu am primit nimic, sper sa nu fie prea tarziu. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: jester0 , utilizator 09:49, 17 Februarie 2020
Update: Am vb la ministerul finantelor, au zis ca au avut ceva probleme si vireaza banii saptamana asta. Revin daca nu se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor fiscale, bon fiscal respins de anaf CristiCS CristiCS Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema intampinata. Dupa extragerea din 16 octombrie 2016, am depus la sediul ANAF un bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)
Anuntare castigator concurs TIBOR 3 TIBOR 3 Aveti un concurs Loteria bonurilor fiscale. L-ati abandonat ca vad ca evenimentele se opresc la data de 4 aprilie. Unde afisati castigatorii Era vorba de o ... (vezi toată discuția)