avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - probleme familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - probleme familiale

As dori sa divortez de sotul meu,este un om violent verbal.Avem un puiut de 7 luni si din pacate nu am unde sa ma duc.Va rog sfatuiti-ma ce sa fac sa nu imi pierd copilul.Nu imi doresc decat bunastarea copilului!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va iau in deradere. Dvs ati scris " nu am unde sa ma duc ", si v-am intrebat ce inseamna, pt ca pt mine " Nu am unde sa ma duc" inseamna ca sunteti nevoita sa ramaneti acolo, ori nu puteti ramane acolo si dupa divort, iar in instanta , pt ca o sa va judecati pt locuinta copilului, nu o sa puteti raspunde cand veti fi intrebata unde veti locui, ca va ganditi la o chirie, cam trebuie sa stiti sigur si unde veti sta si cu ce va veti intretine
Nu dati niciun fel de detalii- daca aveti venit sau nu, ci vreti un sfat sa nu va pierdeti copilul.. nu era firesc sa va intreb detalii care conteaza ?
E drept ca il puteti prin ordin judecatoresc sa il dati afara, insa nu vi se pare normal sa va intreb daca aveti probe privind violenta ?Ca se poate intampla sa nu aveti ..
Dupa divort, veti exercita ca si pana acum, impreuna autoritatea parinteasca, locuinta copilului va fi la un partinte, iar celalalt va plati pensie. Trebuie sa dovediti ca aveti conditii decente de locuit cu copilul, ca aveti venit..

Ca idee, mama il mosteneste pe sotul decedat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Divort impotriva vointei partenerului alexandra75 alexandra75 Hello, Sunt casatorita de 10 ani si avem impreuna un copil. De cand ne-am casatorit stam impreuna cu parintii mei. Nu am contribuit in toti acesti ani la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat - violenta in familie Mamafiu Mamafiu Ma numesc alice am 27 ani am un copil de 3 ani si 4 luni...tatal copilului e violent uneori consuma bauturi alcoolice si devine agresiv in fata copilului...mia ... (vezi toată discuția)