avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o luna pe fondul unor acuzații aduse de mama fetiței cum c as fi avut o relație extraconjugala ceea ce nu este adevărat iar dansa neavand probe în acest sens mergând doar pe presupunerile dânsei.În ziua plecări mele de la domiciliul dansa mama fetiței a mers la politie depunând plângere cum c as fii amenințat o neavand nici la aceasta acuzație probe,țin sa precizez ca mama nu are nici un venit și mai are un minor de 16 ani în intretinere cu un alt barbat(custodie totala).mama a pus o vecina ca martor care practic nu a fost martor la absolut nimic....printre acuzele e enumerate mai sus și formulate in citatia sosita de la tribunal mă mai acuza ca nu m as fii interesat de minora de la data părăsirii domiciliului în care am locuit impreuna(la dansa)ceea ce nu este adevărat deloceu vizitându mi fetiță tot a doua zi având și martori în acest sens chiar și pe tatăl mamei fetiței distanta dintre domiciliul meu și cel al mamei fiind de 40 Km.Vă as ruga sa mi spuneți dacă poate obține custodie totala asupra minorei așa Cum își și dorește dansa și dacă acuzele aduse mie trebuiesc și probate în instanta......
Multumesc anticipat...Cu respect Marius
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Şi mărturia mincinoasă trebuie demonstrată :)
Ok...As vrea sa știu doar dacă mama poate obține custodie total asupra fetiței sau nu
Mai exact ce fel de probleme la programul de vizita...
Totuși poate mama sa obțină custodie totala fără sa probeze acuzațiile aduse??asta as vrea sa stiu
Nu știu ce sa spun...momentan îmi văd fetiță când vreau și așa mi a și spus mama fetiței inclusiv pe webcam

Nu mai postati mesaje consecutive !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2017
gi-jane2, moderator
La procesele de divort martorii pot minti desi e ilegal.
Mergeti insotit de avocat la termen daca doriti sa fiti pregatit sa va aparati tare.
Va fi foarte dificil de probat ca martorul minte dar avocatul daca se pricepe la audieri va poate ajuta.

Daca nu va prezentati la judecata si nici avocat nu veti avea e posibil sa ajungeti la concluzia ca justitia nu prea e dreapta...daca chiar sunteti nevinovat...

Nu se va ajunge la custodie exclusiva dar la programul de vizita ati putea avea probleme.
Eu cred ca acolo vrea sa va loveasca...
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara,
Inteleg ca NU SUNTETI casatorit legal cu mama fetei.
Va sfatuiesc sa formulati o cerere in instanta prin care sa solicitati stabilirea autoritatii p-arintesti comuna (custodia), sa stabiliti ca minora locuieste la mama, sa stabiliti o pensie lunara de intretinere platibila in bani sau in produse si, eventual, un program de vizitare.
despre marturia martorilor ... greu de spus dar ... sunt oameni fara frica de Dumnezeu (jura cu mana pe biblie sau Cruce) si care spun fel de fel de minciuni. Asta este.
Va sfatuiesc sa solicitati sprijinul unui avocat.
Concubinaj sau nu asta nu conteaza, aveti nevoie de un avocat care sa va reprezinte. Martorii pot minti oricat si sunt luati in considerare pt ca nu orice fapta poate fi deminstrata; cat despre vizitele dvs facute copilului...ma indoiesc total ca parintii ei va vor fi martori in apararea dvs. Tot ce va ramane este sa va luati un avocat si sa deschideti un alt proces impotriva ei chiar daca ea a intentat prima procesul deoarece va veti apara altfel in fata instantei si nu doar ca parat.

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78   Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de 1 an din care a rezultat o fetiță care are 6 luni.în urma neînțelegerilor dintre mine și mama ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca mariusss78 mariusss78 Bună ziua!am avut o relație de concubinaj de un an jumate din care a rezultat o fetiță care în prezent are 8 luni...eu și mama fetiței ne am despărțit ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa mady2271 mady2271 Am avut un proces cu tatal fetitei mele pentru custodie totala, pensie alimentara si domiciliu stabil. 1.El a avut ca martora pe mama sa care a depus marturie ... (vezi toată discuția)