avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nu-mi primeste copilul la gradinita!
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nu-mi primeste copilul la gradinita!

Buna ziua,sunt din Popesti Leordeni iar cand sau facut inscrierile am fost la gradinita de stat nr.1 "Ioan Badescu" la care Doamna de la secretariat mi-a spus ca nu-mi primeste copilul pentru ca Orasul Popesti Leordeni este impartit pe mai multe zone si noi nu apartinem de aceea gradinita.
Vreau sa specific ca noi pana la aceea gradinita facem 15 min iar o ruda care face 35 de minute adica sta foarte departe de gradinita si-a inscris copilul acolo fara probleme.
Cum e posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 15:01, 5 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa detii rovinieta? bogdan2512 bogdan2512 BUNA ZIUA, Am primit in data de 25-03-2011 o instiintare de plata la un proces verbal de constatare ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la ministerul educatiei si invatamantului - directoarea unei grădinițe face înscrieri pe bani Hannah39 Hannah39 Buna ziua, am si eu o intrebare va rog. Unde pot face o reclamatie directoarei de la o gradinita din Bucuresti? Nu imi pot inscrie copilul la gradinita,desi ... (vezi toată discuția)
Gradinita copil de 2 ani si 8 luni stircu stircu In luna august 2019 mi-am inscris copilul la o gradinita cu program normal. Desi atunci copilul avea 2 ani si 8 luni a fost acceptat pentru a fi primit la ... (vezi toată discuția)