avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare suma propita
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare suma propita

Buna ziua !
Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul nu imi da suma propita , cu toate ca au trecut 30 de zile de la finalizarea procesului. Ce ar trebui sa fac ?
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 09:30, 27 August 2018
Am anexat tot ceea ce a-ți zis dvs + cerere de întoarcere a executării. ...Este ok asa ?
Nu va faceti probleme.Daca judecatorul considera ca mai trebuie ceva, va comunica printr-o adresa ce acte sa mai trimiteti ( asta inainte de a trimite citatiile)
Buna ziua !
Am facut intoarcerea executarii silite dar nici in ziua de azi nu mi am recuperat banii.
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de către reclamanta X în contradictoriu cu pârâta X. Întoarce executarea silită efectuată în dosarul nr.X/2016 al Biroului Executorului Judecătoresc X în sensul obligării pârâtei la plata către reclamantă a sumei de 350,63 lei. Obligă
să plătească reclamantei suma de 50 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea se depune la Judecătoria X. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 20.12.2017.
Document: Hotarâre X/2017 20.12.2017
Document: Hotarâre X/2017 20.12.2017

CE AR TREBUI SA MAI FAC ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma poprita acn acn Bună ziua! Am avut un proces constând în contestatie la executare pe care l am câștigat, ulterior acestui proces am făcut întoarcere la executare pt a ... (vezi toată discuția)
În urma judecării contestației mele la executarea silită ... PETRESCUANGELA57 PETRESCUANGELA57 În urma judecării contestației mele la executarea silită în contradictoriu cu intimitate X, Tribunalul, prin Hotărârea emisă, admite acțiunea ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)