avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Certficat de atestare fiscala - solicitat prin SPV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Certficat de atestare fiscala - solicitat prin SPV

Buna seara!
Am solicitat prin intermediul SPV un certificat de atestare fiscala ca persoana fizica si mi se cere la : Mentiuni privind obligatiile fiscale neachitate pana in ultima zi a lunii anterioare depunerii cererii, potrivit evidentei pe care o detin, sa completez niste casute : denumirea obligatiei fiscale, obligatii fiscale principale si obligatii fiscale accesorii. Desi acest tabelas nu are steluta, deci solicitarea poate fi trimisa si fara completarea lui, nu-mi primeste solicitarea fara sa completez acest tabel. Poate ma luminati si pe mine. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stan camelia , utilizator 18:30, 20 Iulie 2017
La solicitarea certificatului de atestare fiscală apar doar aceste campuri:

Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii. Vă mulţumim !

SOLICIT :

- completarea secțiunii C din Certificatul de atestare fiscală "Informații pentru verificarea eligibilității contribuabililor pentru accesarea
fondurilor nerambursabile" *:

DA
NU

- completarea secțiunii D din Certificatul de atestare fiscală "ALTE MENȚIUNI" cu detalierea informațiilor de la secțiunile A și B din certificat * :

DA
NU

- completarea secțiunii D din Certificatul de atestare fiscală "ALTE MENȚIUNI" cu sumele certe, lichide și exigibile pe care le am de încasat
de la autorități contractante * :

DA
NU

- completarea secțiunii D din Certificatul de atestare fiscală "ALTE MENȚIUNI" cu precizări referitoarte la starea obligațiilor fiscale *:
Executare silită
Suspendate la executare silită în condițiile legii
Altă stare
Va multumesc! Astea le-am completat si eu insa a mai aparut un tabel cu obligatia principala, accesorii....Intre timp am descoperit si am reusit sa trimit solicitarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscală Mihaela .Vaida Mihaela .Vaida Buna ziua, am cerut eliberarea unui certificat de atestare fiscală ptr al depune la un dosar demonstrând că nu am datorii către stat. Am primit acest ... (vezi toată discuția)
Directia generala a finantelor publice andra1234 andra1234 buna seara, pt participarea la o licitatie mi se solicita :\'\'Certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de atestare fiscala ltmocanu ltmocanu Buna ziua. Am facut cerere pe 27 iulie pentru un certificat de atestare fiscala si cand mi l-au dat am vazut ca expira pe 31 iulie. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)