Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 mustak	                   

Buna ziua, 
Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
	                    mustak	                   

Buna ziua, 
Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)

manu_manu	                   

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care este baza legala pentru a putea promova si a mi se recunoaste studiile absolvite. Sunt personal contractual , angajat ... (vezi toată discuția)
	                    manu_manu	                   

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care este baza legala pentru a putea promova si a mi se recunoaste studiile absolvite. Sunt personal contractual , angajat ... (vezi toată discuția)

Gheorghe Giura	                   

In prezent sunt incadrat ca referent  I  la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii.
In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)
	                    Gheorghe Giura	                   

In prezent sunt incadrat ca referent  I  la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii.
In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)