avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GRILA DE SALARIZARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GRILA DE SALARIZARE

BUNA,VA ROG SA -MI SPUNE-TI, DACA LUCREZ IN SISTEMUL BUGETAR PE UN POST CARE NU NECESITA STUDII SUPERIOARE DOAR CALIFICARE(AGENT PAZA),DAR EU AM TERMINAT ANUL ACESTA CURSURILE UNEI FACULTATII (LICENTIAT),IN CE GRILA DE SALARIZARE MA INCADREZ SI DACA EXISTA O LEGE CLARA IN ACEST SENS. VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:27, 29 Septembrie 2009
Personalul contractual din institutiile publice este salarizat conform Ordonantei nr. 10 din 30/01/2008 - (emitent: Guvernul Romaniei, intrare in vigoare: 04/02/2008 publicatie: MOF nr. 79/2008) privind nivelul salariilor de baza si al altor drepturi ale personalului bugetar salarizat potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sectorul bugetar si personalului salarizat potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor salariale si a altor drepturi ale personalului contractual salarizat prin legi speciale.
Daca postul pe care ati fost angajat nu presupune studii superioare, din pacate, puteti termina si doua facultati fara ca incadrarea salariala sa se schimbe:( Ca sa se poata face promovare, postul in cauza trebuie sa prevada grila de salarizare pentru studii superioare (iar postul de guard, din cate stiu eu, nu are). Vorbiti totusi cu cei de la resurse umane, poate exista disponibil in organigrama un post corespunzator studiilor absolvite de dvs. si se poate organiza examen/concurs (n institutiile bugetare, nu se stie niciodata=D>)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accedere trepte superioare mustak mustak Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual absolvent studii superioare manu_manu manu_manu Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care este baza legala pentru a putea promova si a mi se recunoaste studiile absolvite. Sunt personal contractual , angajat ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)