avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi

Conferință: Amnistia fiscală și recalificarea diurnelor. Care este impactul asupra inspecțiilor fiscale și asupra aplicării legislației muncii din România? Lectori: Mazars România. Marți, 17 mai, de la ora 11. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oug 46/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oug 46/2017

Buna seara!
As dori sa imi spuneti daca oug 46 privind voucherele de vacanta are norme de aplicare si care este actul normativ daca exista?Ma refer la prevederea din oug care spune ca pt institutiile publice modalitatea de acordare se stabileste prin hg, nu stiu daca a aparut aceasta hotarare de guvern?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
buiavasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 09:01, 3 August 2017
OUG 46/2017 nu poate avea norme de aplicare intrucat este un act normativ de modificare si completare a unui alt act normativ - OUG 8/2009.

Pana in prezent, HG nr. 215 din 4 martie 2009 pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea tichetelor de vacanţă nu a fost modificata.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichetele de vacanta in sistemul de sanatate catara2 catara2 Buna ziua! Sotia mea este asistent medical. Anul trecut nu au primit vouchere de vacanta motivandu-le ca banii nu au fost cuprinsi in buget, iar anul acesta ... (vezi toată discuția)
Legat de prima de vacanta olden olden legat de prima de vacanta e suficienta deciza administrator sau trebuie modificat si regulamentul intern ? [b]suma maxima e de 1050 leix 6 salarii, adica 6300 ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta 2017 primarii swetangelus swetangelus BUNA ZIUA. IN LEGATURA CU ACORDAREA TICHETELOR DE VACANTA AS DORI SĂ STIU DACA AUTORITATILE PUBLICE LOCALE AU DREPTUL SA DEA TICHETE CF. OUG 46/2017 . EXISTA ... (vezi toată discuția)